Köszöntők
Mélyen tisztelt Hölgyeim! Kedves Olvasók!
borkaizsolt120

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy én köszönthetem Önöket ezen a kitűnő honlapon. Mikor ezt a köszöntőt írtam, próbáltam úgy gondolkozni, hogy mondandóm a nők iránti minden tiszteletemet tükrözze. Sok minden jutott eszembe, ám a gondolatok olykor közhelyeknek tűntek. Ezért a frázisok helyett úgy döntöttem, néhány személyes érzésemet osztom meg Önökkel.


Tudják, mikor elnézem feleségem és lányom mozdulatait, gesztusait, az jut eszembe, hogy így, ilyen kecsesen, lágyan, kifejezően csak a nők tudnak mozogni. Olyan meghitt légkört, családi melegséget, amiben szerencsém van élni, csak a hölgyek tudnak teremteni.  Az is teljesen bizonyos, hogy a sikeres férfiak mögött szerető feleségek és anyák állnak, akik bátorításukkal, vagy olykor csak egy bájos

mosollyal lelket öntenek belénk, kemény férfiakba. Nők! Az illatukkal, a hangjukkal, mosolyukkal és kedvességükkel szebbé és kerekebbé teszik a világot. Naponta látom kolleganőimet, amint keményen dolgoznak, miközben könnyes szemmel mesélnek az óvodai beszoktatásról.

Bővebben...
 
Kedves NŐK, Győrben és a Nagyvilágban!

Miért született ez a weboldal?

zsuzsi120

A nők, anyák, nagymamák kulcsszerepet töltenek be társadalmunkban. A családok első számú összetartó erői, támogatják férjeiket, szépre-jóra nevelik a gyermekeiket. Éppen ezért a nők testi-lelki jólléte társadalmunk jelenének és jövőjének záloga!

A baba születése és a kisgyermekes időszak különösen kritikus egy család életében, mert ilyenkor alakulnak ki az alapok, az értékek és a szokások. Egy anya számára ez egy rendkívül intenzív korszak, hatalmas felelősséggel és megfelelni vágyással. Ez az időszak még egy olyan családban is nehéz, ahol nincsenek "komplikációk"...

Bővebben...
 


Készítette: :::Amegrant Kft.::: Honlapkészítés - Webáruház készítés - Internet marketing - www.amegrant.hu