Futás
Saját kezdeményezésünk: Fussunk együtt!
futas240 Az nem lehet, hogy anyaként, nagymamaként úgy gondoljunk a sportra, mint megboldogult lánykorunk kiváltságára.

Földingné Nagy Judit 74szeres maratonfutóval arra szövetkeztünk, hogy megszerettetjük a kocogást a győri és Győr környéki hölgyekkel.

Judit edzéstervet írt - CSAK NEKÜNK! Hetente kétszer közös futásra vár bennünket, és ha bármiben megakadnánk, személyesen is segít!

Ezután semmi sem akadályozhat meg bennünket abban, hogy futócipőt húzzunk és elinduljunk.

Hadd lobogjon a hajunk!

Részletek...
 
Kedves Hölgytársaim!
fnj240

Földingné Nagy Judit vagyok. Általános iskolás korom óta versenyszerűen atletizálok győri színekben.  Kezdetben, ügyességi számokban, pályaversenyeken, mezei futásban versenyeztem. Az adottságaimat kihasználva edzőm egyre hosszabb távok felé irányított. A 80-as években az utcai futóversenyek megjelenésével újabb sikeres versenyzési lehetőségek nyíltak számomra.

21 éves voltam, amikor kislányunk Réka születése után fél évvel már ismét edzésbe álltam.

22 éves voltam 1987-ben, amikor férjem és edzőm Ottó biztatására az első maratoni távú versenyemet teljesítettem.

Bővebben...
 
Fuss együtt Judittal!
Földingné Nagy Judit és férje, Földing Ottó 2008 óta vezetik a győri Nike Futóklubot. Heti két közös edzésen is várják a környékbeli futókat. Szívesen segítenek tanácsokkal, ötletekkel kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak.

Találkozás:

szerdánként 18 óra (télen 17 óra) Püspök erdő "Lapos Tanszék", SZE Aranypart

szombatonként 9 órakor Krúdy Gimnázium bejárat (Kiserdő, bio-kör)

 
Földingné Nagy Judit lelkesítője

A futás a legegyszerűbben kivitelezhető mozgásforma. Végy egy jó cipőt, keress egy megfelelő terepet a lakóhelyed közelében és már csak rajtad múlik az eredmény. Sosem késő elkezdeni, az állóképesség könnyen megszerezhető. A lelkesedést, kitartást magunkban kell keresni, de néha nem árt egy barát, vagy ismerős, aki hív, buzdít, és már indulhatunk is. Időnk arra van, amire biztosítunk magunknak.
Amíg a férjünk, a Mama, Papa vagy barátnőnk a játszótéren a gyermekünkkel van, máris futhatunk fél órát. Kora reggel, amíg alszik a család, este mikor a férjünk már hazatért a munkából, amikor alkalmi segítség kínálkozik mind kiváló alkalom, hogy magunkkal is törődjünk egy kicsit. Könnyebben mennek a kilométerek, ha van társunk a futásban. Használjuk ki az ilyen alkalmakat!

Bővebben...
 
Futóbarátok
futobaratoklogo

Juditék honlapja a futobaratok.hu - mindig naprakész!

 

 

 
Hadd lobogjon a hajunk!

A gyerekekkel itthon töltött idő alatt a nagyszülők távolléte és a férjem kiszámíthatatlan hazaérkezése miatt teljesen reménytelennek éreztem azt, hogy valamiféle rendszeres mozgást beiktassak a mindennapokba.

Már ötödik éve éltem a kisgyermekes anyák boldog-nehéz mindennapjait, amikor egy óvodai anyuka- társam elmesélte, hogy ő bizony elkezdett futni. Olyan lelkesen mesélt, hogy rögtön kedvet kaptam. Még az iskolai tornaórák kellemetlen emlékei sem tudtak eltántorítani.

Bővebben...
 
Edzéstervek

KEZDŐ

KÖZÉPHALADÓ

HALADÓ

Judit edzéstervei letölthető formátumban itt!

Még több edzéstervet találsz itt!

 
További cikkeink...
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 2

Készítette: :::Amegrant Kft.::: Honlapkészítés - Webáruház készítés - Internet marketing - www.amegrant.hu