Könyvbarlang

könyvesbolt, antikvárium és webáruház

konyvbarlang160

Az immár ötéves Könyvbarlang Antikvárium Marcalvárosból költözött a belvárosba a Czuczor Gergely u. 13. számú irodaépület alagsorába (Komédiás étteremmel szemben). A tulajdonos és munkatársa is hölgy, ami ezen a területen bizony ritkaság. Hogy miért? - Emeltek már meg egy könyvvel teli banános dobozt?


A Könyvbarlang azonban nemcsak ettől érdekes. Sokkal fontosabb, hogy - Győrben egyedülálló módon - saját honlapunk ia van, így a hagyományos könyvmolyolás helyett, akár fotelből is válogathat a Kedves Olvasó. Sőt, egy futárszolgálat házhoz is szállítja a megrendelt könyveket.
A Könyvbarlangban kiemelt helye van a Győrről szóló könyveknek és a győri írók műveinek! Mi forgalmazzuk Nemere István könyveit, köztük a hölgyeknek szóló Melissa Moretti álnéven írt regényeket is.

Gondolunk a férfiakra és a gyerekekre is. Tartunk többek között műszaki könyveket, idegen nyelvű könyveket, szépirodalmat, köztük meséket, aztán a Metropolis Kiadó újonnan megjelent fantasztikus kiadványait...
A raktárban található olvasmányok mellett lehetőség van új könyvek megrendelésére is.

Végezetül egy másik kényes téma: Adtak már kölcsön könyvet? És visszakapták? ...
Csodára mi sem vagyunk képesek, de szívesen segítünk másikat keresni a kölcsönadott és elveszett kedvencek helyett, vagy épp felkutatni egy rég áhított példányt.

Ha bemutatkozásunk felkeltette az érdeklődését, látogasson el hozzánk!

Pajor Violetta és Bogár Erika

Elérhetőségek: www.konyvbarlang.hu, 96/ 420 909, 70/ 311 95 20, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , 9022 Győr, Czuczor Gergely u. 13.

 

Készítette: :::Amegrant Kft.::: Honlapkészítés - Webáruház készítés - Internet marketing - www.amegrant.hu