Kebelbarátság

Találkozás a melleimmel

Írta: Androméda

laprimavera200

Tizenhárom éves vagyok. Testnevelés órán bontott téglát pakolunk az iskola egyik régi épülete helyén. Rajtam világos póló, rózsaszín szabadidőnadrág és tornacipő. 33-as. Süt a Nap, de nem ettől van melegem.

Hirtelen téma vagyok. Sláger. A népszerűségi lista mindkét végén szerepelek egyazon okból. (Ez is kivételes dolog, ha belegondolsz! Na, de mire ez a felhajtás?)

Mellem nőtt. Nem is kicsi. NAGY! Hogy mikor és hogyan? Magam is elhűlve és tétován állok a dolog előtt, pedig hát illett volna tudnom erről.

fotó: Németh Hajna

Most komolyan! Hogy lehet, hogy egy melletlenül eltöltött magyar óráról egyszercsak - így, bumm - azonnali rügyfakadás?! Akár a természetfilmek gyorsított felvételein. Te jó ég!

Húsz év telt el ez ominózus felismerés óta. Voltak korszakaim. Önpusztítók elsősorban. Anorexia jött, bulímia ment, s ahogy az engem bájosan és elegánsan "Tehénnek" hat évig nevező, első exem nem túl gavallérosan betessékelt a Névtelen Nullák V.I.P. táborába, úgy tettem a legelképesztőbb dolgokat első számú ellenségeimmel, a melleimmel.
Nem részletezem.

Harminchárom vagyok, három gyermekkel, (úgy tűnik, megszentelt dolgok íratnak most le, hiszen márciust írunk, ha a hármasokból még nem volt elég), és tudjátok, piszkosul le vagyok nyűgözve.
Cicik, kiket oly sok éven át megtagadtam, ma a díszpáholyban foglalnak végre helyet.
Igen.
Mert ahogy majdnem hat évesem mondá: "a Nagycici jóságos, mert szép a színe, mert tejillata van és mert olyan finom puha".
Szoptat hat éve mindkettő. Megállás nélkül, olykor hármat is, 24 órában, bárhol, bármikor. Érzékeny női odaadással nyílik ki Szerelmem érintésétől. Jól mutatnak rajta a szűk rucik, és egyes doktor bácsik puszta önzetlenségből, ingyen vizsgálják meg a gyerek lábát a magánrendelésen:). Soha, de soha nem hagyott még cserben ez a remek páros. Hű volt hozzám, alázatos és szerény. Mindig.
Itt az idő, hogy viszonozzam Nekik.

Nőtársaim! Tavasz van, a szépség és a szerelem ideje. Húzzuk ki magunkat, és domborítsuk elő a szeretet eleven szimbólumait! Élvezzük e kettős változékony állandóságát, kedves íveit, lágy mozgását!
Gyönyörködjünk mi is.
Bennük.
Magunkban.
Egymásban.
Fel a fejet, ki a cicit, és bele a világba, Kedveseim!

2010. március 10.

 

Készítette: :::Amegrant Kft.::: Honlapkészítés - Webáruház készítés - Internet marketing - www.amegrant.hu